Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suspect de înşelăciuni prin metoda ,,Accidentul” identificat de poliţiştii băimăreni

0 25

politie1În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare, a fost identificat un suspect de comiterea a cinci infracţiuni de înşelăciune prin metoda ,,Accidentul”.

Suspectul, bărbat în vârstă de 32 de ani din judeţul Dâmboviţa, în perioada aprilie – mai 2013, interval de timp în care s-a aflat încarcerat în penitenciar, a contactat telefonic cinci persoane din Baia Mare şi s-a recomandat a fi angajat al

Ambasadei României în străinătate. El le-a spus că o rudenie de-a lor, aflată în străinătate, a provocat un accident rutier şi este reţinută iar pentru a fi eliberată trebuie să vireze într-un cont diferite sume de bani. Prejudiciul total cauzat prin comiterea acestor infracţiuni este de 34900 de lei şi nu a fost recuperat.

Cercetările continuă, cu suspectul încarcerat în penitenciar unde execută o pedeapsă privativă de libertate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More