Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suspect în cazul crimei din Câţcău, reţinut de poliţişti

1 43

crima Catcau (2)

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti în cazul bărbatului de 85 ani găsit decedat în locuinţă pe raza comunei Câţcău, a fost identificat M. RĂZVAN DE 22 ani, din localitate, suspect de săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

Echipa complexă de poliţişti şi procurori care a desfăşurat cercetarea la locul producerii faptei a reuşit, în foarte scurt timp, să stabilească un cerc de suspecţi, concluziile verificărilor fiind extrem de utile poliţiştilor din teren.

Având în vedere gravitatea faptei săvârşite asupra vieţii unei persoane, la nivelul IPJ Cluj şi structurile subordonate au fost mobilizate efective mărite de poliţişti de investigaţii criminale, poliţie rutieră, ordine publică, atât din mediul rural cât şi din mediul urban, toate eforturile fiind conjugate pentru depistarea persoanei suspecte.

Poliţiştii l-au depistat pe suspect pe raza comunei Câţcău. Suspectul (nepot al victimei) a declarat că la data de 07.12.2013, în jurul orei 19,30, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat la locuinţa victimei pentru a-i cere bani împrumut. La refuzul victimei, suspectul i-ar fi aplicat mai multe lovituri un cuţit la nivelul gâtului, provocând decesul victimei. Tânărul şi-a însuşit suma de 10 lei şi 2 telefoane mobile şi a părăsit locuinţa victimei închizând uşa de acces cu cheia.

M. Răzvan a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, urmând ca la data de 09.12.2013 să fie prezentat instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. vasile spune

    si-a omorat bunicul pentru 10 lei si doua telefoane…pfuuuu, alcoolul e naspa..!!!
    LEGALIZATI MARIJUANA!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More