Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suspecți de furt, identificați de polițiști

0 579

Prejudicii recuperate în urma cercetărilor efectuate de polițiștii de la posturile de poliție Șanț și Dumitrița

La data de 16 ianuarie a.c., în urma cercetărilor și probatoriului administrat într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii din Dumitrița au identificat un bărbat, de 47 de ani, din Dumitrița, bănuit de comiterea faptei.

Acesta este bănuit că, în perioada 2-6 decembrie 2022, ar fi sustras din curtea unei locuințe din Dumitrița un motoferăstrău în valoare de 1.300 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit păgubitului, un bărbat din localitate.

Cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sunt continuate la Postul de Poliție Dumitrița.

***

La aceeași dată, în urma cercetărilor efectuate, polițiștiidin cadrul Postului de Poliție Șanț au identificat un tânăr, de 22 de ani, din Valea Mare, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, în seara de 6 ianuarie a.c., acesta ar fi sustras, din locuința unei tinere, de 21 de ani, din localitatea Șanț, un telefon mobil în valoare de 650 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat, telefonul mobil în cauză fiind restituit proprietarei. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, Postul de Poliție Șanț.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More