Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Suspecţi de furt identificaţi de poliţiştii baimareni

0 49
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti au fost identificaţi trei suspecţi de furt.

La Borşa, un tânăr în vârstă de 29 de ani din localitate, în 18 octombrie a.c., a sustras patru rame metalice de geam termopan din scara unui bloc. Prejudiciul în valoare de 500 lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În aceeaşi zi, la Baia Mare poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat suspectul unui furt. Acesta, bărbat în vârstă de 33 de ani din Tăuţii Măgherăuş, a spart geamul portierei stânga faţă al unui autoturism, parcat pe strada Transilvaniei, iar din interior a sustras o geantă din piele în care se aflau documente, 200 de lei şi 50 de euro. Prejudiciul cauzat este în  valoare de 1500 de lei. Suspectul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi ulterior a fost prezentat instanţei care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La Vişeu de Sus, o femeie din localitate a sesizat poliţia sâmbătă, 19 octombrie a.c., că din locuinţă i-a fost furat telefonul mobil. Poliţiştii au dat dovadă de operativitate şi, la scurt timp de la sesizarea faptei, au identificat suspectul: un bărbat din localitate de la care a fost recuperat telefonul şi predat proprietarei.

În toate aceste cazuri poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More