Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sute de câini, gata de adopție la Cluj. Îi puteți lua acasă de Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân

0 1.021

Peste 300 de câini pot fi adoptați joi, 4 aprilie, la Cluj-Napoca. Cei care doresc să îi vadă pot chiar de mâine să-i ducă acasă, de Ziua Internațională a Animalelor Fără Stăpân. Sunt sute de suflete pline de iubire și voioșie, care vă pot face viața mai frumoasă.

Cu această ocazie, RADP Cluj-Napoca, împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, organizează un eveniment dedicat câinilor fără stăpân. Acțiunea se va desfășura în incinta Centrului de Tratare și Întreținere Câini fără Stăpân și Animale Abandonate de pe str. Bobâlnei, nr.65, în intervalul orar 10:00 – 20:00.

”Scopul evenimentului este promovarea în rândul cetățenilor a adopțiilor de câini, precum și conștientizarea și sensibilizarea populației cu privire la modul în care putem să le dăm o șansă la o viață într-o familie animalelor abandonate”, arată Primăria Cluj-Napoca.

Peste 300 de câini, în adăpostul Primăriei

Cetățenii interesați pot să viziteze centrul pe parcursul evenimentului și să interacționeze cu cei peste 300 de câini din adăpost, iar, dacă doresc, să și adopte un câine. Mai mult, medicii veterinari ai centrului vor oferi asistență specializată celor interesați cu privire la îngrijirea animalelor. De asemenea, reprezentanții ONG-urilor prezente la eveniment le vor oferi vizitatorilor sfaturi profesioniste referitoare la importanța sterilizării, a microcipării câinilor, precum și la efectele negative ale abandonului asupra câinilor.

Adopția este gratuită

Solicitanții trebuie să dețină următoarele documente: document de identitate (carte de identitate / pașaport), act de spațiu (CF / contract de vânzare-cumpărare / dovadă plată impozit) și adeverință angajat sau cupon de pensie / dovada oricărei alte surse de venit.

În cadrul evenimentului, societățile Servicii Publice SA și Safepet.ro le vor acorda cetățenilor care adoptă un câine cadouri constând în hrană și accesorii destinate animalelor adoptate. La eveniment vor participa, în calitate de invitați, organizații care activează în domeniul protecției animalelor. Între acestea, se numără Federația pentru Drepturile Animalelor din Transilvania, asociații de protecția animalelor din judetul Cluj (ASIPA, SIRIUS Animal Rescue, NUCA, Arca lui Noe, RAY Animal Rescue, Andreea & Benji’s Happy Dogs).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More