Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sute de dejeni au petrecut azi câteva ore în natură la ”Evadare în parc” – VIDEO

0 93

Cercetașii dejeni au bifat azi un nou eveniment reușit prin a cincea ediție a activității ”Evadare în parc”, desfășurată între orele 16 și 19 în Parcul Mare din Dej.

Alături de tinerii frumoși și inimoși din organizația Cercetașilor dejeni, la activitățile derulate azi în parc au luat parte și zeci de liceeni, dar și prichindei sau oameni trecuți de a doua tinerețe.

A fost distracție generală în toate punctele de activitate ale evenimentului, cei prezenți neavând niciun motiv să se plictisească. Organizatorii au pregătit pentru dejeni o zonă de lectură, hamac zburător, o zonă de boardgames, un atelier de împletit codițe și brățări, zona de muzică dar și o mulțime de activități pentru cei foarte mici. Jocurile interactive, activitățile cultural-artistice sau de mișcare au făcut ca evenimentul să fie unul foarte apreciat de către cei prezenți.

”Evadare în parc” este un proiect realizat 100% de tineri voluntari care își doresc un parc mai activ, unde este folosit tot spațiul, nu doar aleile. Activitatea este gândită, pregătită și implementată de către tineri din clasele VII – XII sub consilierea liderilor adulți.

Evenimentul face parte dintr-un proiect finanțat de către Consiliul Local Dej, și este desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Dej, Vobiscum și Trespass România, având ca și colaboratori pe cei de la Sala de Fitness Evolve.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More