Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sute de dejeni, obligați să stea în miros de fecale, după înfundarea canalelor de pe stradă – FOTO

0 1.945

Situație greu de suportat pentru zeci de familii din Dej, care suportă de două zile miros de fecale, după ce sistemul de canalizare de pe strada lor s-a înfundat.

Se întâmplă pe strada Lalelelor din Dej, unde canalele au refulat, scoțând la suprafață toate mizeriile și gunoaiele din sistemul de canalizare, dând naștere unui miros greu de suportat.

O cititoare, care ne-a semnalat cazul, spune că locatarii din blocurile de pe acea stradă au făcut apel încă de ieri la autoritățile responsabile pentru a remedia situația, însă deocamdată nu s-a întâmplat nimic.

”Să vadă și cei mai mari cum ies canalele de ieri, strada e inundată de rahat, miroase de te sufoci, intră deja mirosul în case cu toate geamurile închise. Am sunat la ape și nici un răspuns, nu știm unde să mai anunțăm”, spune dejeanca.

Aceasta ne-a trimis și câteva fotografii, în care se vede strada inundată, aproape de la un capăt la celălalt, de toate mizeriile din canalizare.

Oamenii care locuiesc în zonă au încercat ei singuri să desfunde canalele cu diverse ustensile, însă nu au reușit, astfel că locuitorii se văd nevoiți să aștepte intervenția specialiștilor, care se tot lasă așteptați încă de vineri.

Poziția primarului Costan Morar:

”În legătură cu situația sesizată în articolul dumneavostră ”Sute de dejeni, obligați să stea în miros de fecale, după înfundarea canalelor de pe stradă” publicat în cursul zilei de astăzi doresc să vă comunic faptul că odată ce am luat cunoștință despre aceasta m-am deplasat la fața locului pentru a evalua situația în teren și a vedea ce măsuri se impun. La momentul prezenței mele o echipă specializată a Companiei de Apă Someș intervenea pentru remedierea avariei, asigurându-mă că situația va reveni la normal în cel mai scurt timp”, ne-a transmis primarul Dejului.

Dacă sunteți martorii unor evenimente sau situații care merită atenția publică și pot deveni știri, ne puteți trimite imagini foto/video sau mesaje pe pagina de Contact, pe pagina de Facebook sau pe Whatsapp, la numărul 0744.585.785.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More