Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sute de job-uri în IT disponibile la Târgul de cariere ”Clujul respiră IT”

0 54

Peste 40 de companii din domeniul IT vor fi prezente miercuri și joi la Cluj în cadrul Târgului de cariere ”Clujul respiră IT”, organizat în incinta Iulius Mall. La dispoziția tinerilor aflați în căutarea unui loc de muncă în domeniul IT vor fi puse sute de job-uri.

Sunt așteptați la acest târg tineri, studenți sau nu, cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, care își caută un loc de muncă în acest domeniu. Companiile participante la târg pun la dispoziție o gamă largă de oferte de angajare în IT.

Candidații care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câștiga două tablete de ultimă generație (una dintre ele fiind oferită de Asus și Intend), dacă se înscriu la tombola organizată la fața locului, prin completarea unui talon.

În premieră la acest eveniment, candidații au posibilitatea să se înscrie gratuit la un Atelier de Cariere în IT, un seminar pe tema Cum să începi un startup business în Cluj, susținut de Florin Mureșan, CEO Squirrly UK. El va vorbi despre cum să ajungi de la o idee de business la un produs, pe cine trebuie să cunoști, unde trebuie să mergi, ce înseamnă buget de marketing $0 și 10,000 de useri în câteva luni. Înscrierea la seminar se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

Printre companiile care vor fi prezente la târg se numără Bitdefender, Emerson, HP, iQuest, IRES, Siemens, SDL, Steelcase sau Yardi.

Accesul la eveniment este liber, programul fiind între orele 10:00 și 16:00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More