Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sute de pelerini au sosit deja la Mănăstirea Nicula – FOTO

0 65

Peste 50.000 de pelerini sunt aşteptaţi duminică, la icoana făcătoare de minuni a Fecioarei Maria de la Mănăstirea Nicula, cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului.

Sute de pelerini au ajuns deja la Mănăstirea Nicula încă de la începutul acestei săptămâni, iar în cursul zilei de sâmbătă sunt așteptate alte zeci de mii de credincioși. Cei sosiți deja la mănăstire, sunt atât din localități din  județul Cluj, sau județele învecinate, în timp ce alții au venit la Nicula din toate colțurile țării.

Înarmați cu corturi, saci de dormit și pături, aceștia sunt pregătiți să rămână la Nicula până luni. Credincioșii vor petrece zilele în rugăciune și post, iar nopțile vor dormi sub cerul liber.

În aceste zile la Nicula sunt mobilizații sute de polițiști, jandarmi și pompieri, care vor asigura desfășurarea fără incidente a slujbelor precum și echipaje medicale, care vor acorda primul ajutor în caz de urgență.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More