Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sute de persoane la înmormântarea fostului fotbalist Călin Zanc FOTO/VIDEO

0 234

catalin zanc inmormantare-29

Lacrimi și durere la înmormântarea fostului fotbalist Călin Zanc. La slujba de pe strada Valea Codorului din Dej au participat aproape 500 de persoane.

Rude, prieteni și alți apropiați ai dejeanului, inclusiv foști colegi de echipă au fost alături de familia Zanc, astăzi, când Călin a fost condus pe ultimul drum într-un sicriu alb. Cei veniți pe strada Valea Codorului au adus coroane și flori și s-au rugat pentru cel care a fost Călin Zanc.

Între sutele de coroane depuse s-au aflate și cele trimise de artiști și trupe din România, între care Holograf, Compact, Bere Gratis, Tinu Veresezan sau Aurel Tămaș.

La înmormântare au participat numeroși foști colegi de echipă, dar și suporteri ai Universității Cluj și Dinamo București. Toni Doboș, Didi Prodan, Adi Falub, Alpar Meszaros, Romeo Buia, Horaţiu Cioloboc sau Alin Bănceu și-au condus prietenul pe ultimul drum.

„Îmi e greu să îmi găsesc cuvintele după această nenorocire. Am pierdut un prieten, un coleg, un caracter deosebit, un suflet cum numai el putea să îl aibă şi nu în ultimul rând un mare român”, a declarat Didi Prodan.

Călin Zanc nu a fost uitat nici de Cornel Dinu sau Ioan Andone, aceștia exprimându-și și ei regretul pentru trecerea în neființă a dejeanului.

Călin Zanc a lăsat în urma lui o soție îndurerată, un copilaș de 6 ani și multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat.

 

Citește și: Accident mortal în Jichișu de Jos. Un bărbat a murit, alți doi au fost răniți FOTO/VIDEO

Fotbalistul dejean Călin Zanc a decedat într-un accident rutier. Un oraș întreg este în stare de șoc

Moment de reculegere pentru Călin Zanc la toate meciurile de fotbal din Liga 1

Călin Zanc va fi condus pe ultimul drum sâmbătă

https://www.facebook.com/album.php?fbid=788787771183992&id=467241263338646&aid=1073741896

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More