Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sute de pompieri se luptă cu flăcările în Munții Maramureșului

0 58

incendiu padure

Peste 200 de pompieri, 100 de jandarmi, 100 de angajați ai Direcției Silvice, voluntari, dar și două elicoptere ale Ministerului Administrației și Internelor au intervenit azi dimineață la un incendiu de pădure izbucnit în Munții Maramureșului.

Incendiul a izbucnit la 1.500 de metri altitudine, în Vârful Toroioaga, în urmă cu trei zile, fiind mistuite de flăcări până acum peste 200 de hectare de pădure.

Intervenția pompierilor este una extrem de dificilă, din cauza terenului accidentat, de aceea în sprijinul lor au fost trimise și două elicoptere ale MAI.

Ploaia ce s-a abătut sâmbătă seara în zona Maramureșului a făcut ca incendiul să fie localizat mai ușor, pompierii luptând însă în continuare pentru stingerea focarelor.

La acțiune participă pompieri de la detașamentele din județele Maramureș, Suceava, Cluj, Satu Mare și Bistrița Năsăud, dar și sute de jandarmi, pădurari, pompieri voluntari sau localnici.

Foto: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More