Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sute de sancțiuni aplicate în Sălaj șoferilor indisciplinați

0 46

La acest sfârșit de săptămână, poliţiştii rutieri au fost la datorie pe drumurile publice din județul Sălaj și au desfășurat activități în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente de circulație. 

În urma acțiunilor preventive desfășurate de polițiști și a conduitei preventive adoptate de conducătorii auto, nicio persoană nu a fost rănită în accidente rutiere.

Totodată, pentru abateri de la normele rutiere, oamenii legii au aplicat conducătorilor auto 441 de sancțiuni contravenționale în valoare de 191835 lei.

De asemenea, ca măsură complementară au fost reținute în vederea suspendării 15 premise de conducere.

”Salvarea de vieți, reducerea riscului rutier, dar și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, rămân o prioritate pentru polițiștii sălăjeni. Recomandăm conducătorilor auto să respecte cu strictele regulile de circulație și să efectueze orice manevră în siguranță”, se precizează în comunicatul IPJ Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More