Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tudorel Toader a cerut revocarea șefei DNA. Clujenii au ieșit în stradă în semn de protest – VIDEO

2 339

După ce joi seara ministrul justiției, Tudorel Toader, a prezentat un raport al activității DNA, la finalul căruia a cerut revocarea din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Koveși, în mai multe orașe ale țării românii au ieșit în stradă în semn de protest față de decizia lui Toader. Și la Cluj-Napoca, în fața sediului PSD din centrul orașului, s-au adunat sute de oameni, în semn de solidaritate cu cei de la București și din toată țara.

„Declanșez procedura de revocare din funcție a procurorului-șef a DNA”, cu acest enunț și-a încheiat Tudorel Toader, ministrul justiției, prezentarea raportului managerial al activității DNA.

Decizia ministrului a căzut brusc și pare a fi înfuriat o bună parte din țară. La doar câteva minute de la anunțul ministrului Justiției, atât în București cât și în alte orașe din țară oamenii au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de Ministerul Justiției și susținerea față de DNA și Laura Codruța Koveși.

La Cluj-Napoca, protestatarii s-au adunat în fața sediului PSD din centrul orașului, unde timp de aproape două ore au scandat lozinci contra partidului de guvernământ și împotriva ministrului Justiției Tudorel Toader, dar au scandat în același timp și în favoarea DNA, a șefei acestei instituții și în sprijinul luptei anticorupție.

Aproximativ 300 de protestatari au blocat circulația rutieră pe Bulevardul Eroilor, acțiunea spontană de protest desfășurându-se fără incidente. Protestatarii susțin că nu se vor opri aici și că vor intensifica acțiunile de protest în weekend-ul ce urmează.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. afara ! spune

    No Hai !

  2. Anonim spune

    Clujenii se scrie cu 2 de i

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More