Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Tăcerea și corupția ucid”. Clujenii au ieșit în stradă, zeci de mii de români mărșăluiesc în țară FOTO/VIDEO

0 52

Câteva sute de persoane s-au adunat miercuri seara în Piața Unirii din Cluj-Napoca în semn de solidaritate cu zecile de mii de români care au ieșit în stradă în toată țara.

Mișcările de stradă au fost organizate și anunțate încă de ieri pe rețelele de socializare și, chiar dacă Guvernul și premierul Victor Ponta și-au anunțat demisiile azi, protestele tot au avut loc.

Majoritate tineri, manifestanții s-au adunat la Cluj-Napoca în jurul orei 18, odată cu trecerea timpului numărul acestora crescând. La ora 20:00 erau aproximativ 1.500 de persoane care au mărșăluit pe străzile Clujului, ajungând și în fața Prefecturii Cluj, dar și la Mitropolie.

Printre mesajele afișate și scandate de către manifestanți se află ”Comuniști deghizați este timpul să plecați”, ”O dorință sinceră, România liberă”, ”Vrem spitale, nu catedrale”, ”După Viorel, Dragnea va pleca și el”, ”Parlament penal, marș la tribunal”, sau ”Uniți, Salvăm toată România”.

Numărul protestatarilor este în continuă creștere, ajungând la ora 20:30 la aproape 3.000 de oameni, potrivit datelor jandarmeriei.

Proteste similare se desfășoară în majoritatea orașelor mari din România, în timp ce la București aproape 20.000 de oameni au ieșit din nou în stradă.

 

Clujule, iesi din casa!

Posted by Andi Vanca on Wednesday, 4 November 2015

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More