Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

TAIWAN, 500 de homosexuali au ars la un un concert în aer liber – VIDEO

0 171

500 homosexuali au ars taiwan

Weekendul trecut, canale media precum Associated Press, RT.com, The Slate, au relatat despre tragedia de la un parc acvatic din Taiwan, unde peste 500 de persoane au fost rănite de o adevărată ploaie de foc care s-a abătut peste ei în urma proiectării în aer de către organizatori a unei pulberi colorate inflamabile, cu ajutorul unor tunuri cu dioxid de carbon.

Activistul pentru drepturile homosexualilor Zhong Ji Lu, cel care a organizat totul, este eliberat pe o cauţiune, urmând să fie cercetat în libertate. Locul petrecerii nu avea căi de evacuare adecvate, iar organizatorii nu au respectat manevrele de siguranţă, deoarece pulberea de porumb colorată cu adjuvanţi chimici este inflamabilă, lucru făcut cunoscut pe eticheta produsului. Folosirea tunurilor a favorizat inflamarea pulberilor colorate. În plus, organizatorii petrecerii cu dans Color Play Asia au vândut 10.000 de bilete, iar la ora respectivă în locul respectiv existau 4.000 de participanţi.

Tragedia din 27 iunie a determinat guvernul vrea să interzică folosirea respectivei pulberi colorate la astfel de evenimente, notează activenews.ro.

https://youtu.be/9fi2UnYOKmE

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More