Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Talhari cercetati de procurorii maramureseni

0 50

arestattt

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, la data de 25 august 2013, au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, a inculpatului Z.A.M. (aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

În data de 19 august 2013, a pătruns cu forţa în locuinţa părţii vătămate C.M. şi prin întrebuinţare de violenţe, a deposedat-o de bijuterii din aur şi de un portofel, în care se aflau 200 de lei şi un card bancar. Părţii vătămate i-au fost cauzate leziuni care necesită pentru vindecare un număr de 18-19 zile de îngrijiri medicale. Judecătoria Baia Mare a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Z.A.M, pentru perioada 25 august 2013 – 22 septembrie 2013 inclusiv.

 

Inca un talhar a fost arestat preventiv

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, la data de 24 august 2013, au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, a inculpatului B.P.I (aflat în stare de reţinere), sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.  Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

În data de 23 august 2013, în timp ce se afla pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Baia Mare, împreună cu învinuiţii Didilă Ciprian şi B.V.A., prin ameninţare cu acte de violenţă, a deposedat-o pe partea vătămată B.G.L. de suma de 80 de lei. De asemenea, în cursul aceleiaşi zile, împreună cu aceiaşi învinuiţi, prin întrebuinţarea de violenţe, a deposedat-o pe partea vătămată Ş.A.I. de suma de 137 de lei.

Judecătoria Baia Mare a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului B.P.I, pentru perioada 24 august 2013 – 21 septembrie 2013 inclusiv.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More