Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tâlhărie în Baia Mare. Făptașul este bănuit de a fi fost sub influența drogurilor

0 1.037

Un tânăr de 18 ani a fost făptașul unei tâlhării pe strada Victoriei din Baia Mare. De asemenea, asupra acestuia există suspiciunea de trafic și consum ilicit de droguri.

Aseară, în jurul orei 20:00, poliţiştii de ordine publică au intervenit de urgenţă pe strada Victoriei din Baia Mare în urma sesizării unei tâlhării. La fața locului au identificat persoana vătămată, un tânăr de 21 de ani, care fusese deposedat prin violenţă de suma de 45 de lei.

La scurt timp, în scara unui bloc de pe aceeaşi stradă, a fost găsit un băimărean de 18 ani, care a recunoscut comiterea faptei. De asemenea, poliţiştii au găsit asupra acestuia un plic cu substanţă susceptibilă a fi interzisă. Întrucât există suspiciunea comiterii unor fapte încriminate de Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, plicul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More