Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Tâlhărie în mijlocul zilei pe o stradă din Cluj-Napoca

0 470

Un bărbat de 55 de ani a ajuns la spital după ce a fost tâlhărit în mijlocul zilei de către două persoane, una de 27 de ani, iar alta de 18 ani.

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi, la data de 23 noiembrie, de către un bărbat de 55 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, despre faptul că, în jurul orei 16:30, în timp ce se deplasa pe strada Zorilor, a fost atacat de mai multe persoane care l-au trântit la pământ, l-au buzunărit și i-au luat bastonul care îl ajuta la deplasare.

Persoana agresată a fost transportată la UPU, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Astfel, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Secţiei 6 Poliţie, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbați, de 27 și 18 ani, din județul Mureș. La data de 24 noiembrie a.c., aceștia au fost reţinuţi de către poliţişti pentru 24 de ore.

Ulterior, magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus arestarea pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului de 27 de ani, iar faţă de tânărul de 18 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii clujeni în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More