Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tâlhărie în stația de autobuz. A fugit cu 1.900 de lei

0 230

Un tânăr de 19 ani a profitat de faptul că un bărbat era în stare de ebrietate și l-a lăsat fără telefon mobil și 1.900 de lei.

Conform IPJ Maramureș, un tânăr de 19 ani din Târgu Lăpuş a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza oraşului.

Potrivit oamenilor legi, în seara zilei de 20 februarie, în timp ce un bărbat aştepta în staţia de autobuz de pe strada Petru Rareş, tânărul i-a luat, prin violenţă, telefonul mobil şi de portmoneul în care se găsea suma de 1900 de lei.

Totodată victima tâlhăriei ar fi fost în stare avansată de ebrietate şi nu a putut oferi poliţiştilor suficiente semnalmente privind atacatorii. Însă, în urma unui complex de măsuri informativ-operative, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de poliţişti şi ieri a fost depistat şi reţinut pe raza comunei Viile Satu Mare, din judeţul Satu Mare. Acesta va fi prezentat azi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More