Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tâlhărie în stil mafiot. Răpiri şi violenţe

0 934

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru multiple infracţiuni printre care privare de libertate, ameninţare şi alte violenţe.

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, din comunele Căianu și Teaca, județele Cluj și Bistrița Năsăud, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru multiple infracţiuni, anunţă reprezentanţii IPJ Cluj. Se pare că aceştia la data de 6 noiembrie, pe timpul nopții, s-ar fi deplasat și ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat, din comuna Pălatca.

Bărbaţii ar fi adresat amenințări cu acte de violență și ar fi agresat o femeie, în vârstă de 31 de ani, și un bărbat, în vârstă de 61, cetățean belgian. Ulterior, ar fi luat o femeie și o fetiţă de 5 ani, care de fapt ar fi soția și fiica unuia dintre agresori, și le-ar fi ţinut fără voia acestora pe raza localității Apahida. Polițiștii au stabilit însă locația în care au fost duse, intervenind și reușind să le elibereze.

În urma acestor acţiuni cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. De asemenea sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor violare de domiciliu, lipsire de libertate, violență în familie, lovire sau alte violențe și amenințare. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, stabilirea tuturor persoanelor implicate și luarea măsurilor legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More