Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tâlhărie printre vagoanele dezafectate ale C.F.R Călători Cluj-Napoca

0 408

Doi bărbați au fost reținuți după ce ar fi agresat și tâlhărit alte trei persoane.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca – Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Cluj-Napoca au fost sesizaţi de trei persoane, la data de 10 septembrie a.c., cu privire la faptul că la în dimineaţa zilei de 10 septembrie, a.c., în jurul orei 04:00, în timp ce se aflau într-un vagon dezafectat din incinta Gării C.F.R Călători Cluj-Napoca, au fost agresaţi de doi bărbaţi care prin folosirea violenţei i-au deposedat de mai multe bunuri şi bani, fără a putea formula un prejudiciu exact.

IPJ Cluj a anunțat că în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, s-a reuşit identificarea a doi bărbaţi de 45 şi 46 de ani, din comunele Palatca şi respectiv Aşchileu, judeţul Cluj bănuiţi a fi autorii faptei. Faţă de cei doi suspecţi bărbaţi, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore urmând ca la data expirării reţinerii, cei doi bărbaţi să fie prezentaţi unui judecător pentru drepturi şi libertăţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More