Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tâlhărită și agresată la intrare în Dej. Polițiștii îl caută pe tâlhar – VIDEO

0 68

talharie dej

De o experiență traumatizantă a avut parte miercuri seara o tânără în vârstă de 26 de ani, aceasta fiind tâlhărită și agresată de o persoană necunoscută la intrarea în Dej.

Tânăra a oprit pe marginea drumului în căutarea unei toalete, însă, cum nu a găsit una, a decis să-și facă nevoile în zona unei clădiri abandonate de la intrarea în oraș dinspre Cluj.

Aici, însă, a fost atacată de un individ necunoscut, fiind lovită și apoi tâlhărită. Bărbatul i-a furat poșeta, în care avea telefonul mobil și 200 de lei, după care acesta s-a făcut nevăzut.

Traumatizată, tânăra a reușit să ajungă la cel mai apropiat magazin din zonă, de unde a sunat la poliție.

Oamenii legii au pornit imediat în căutarea făptașului, în timp ce tânăra a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii au dus la audieri un tânăr de 20 de ani din comuna Cășeiu, care se afla în zonă cu oile la păscut, dar pentru că asupra acestuia nu au fost găsite obiectele furate și nu s-a putut face legătura între tânăr și tâlhărie, ciobanul a fost lăsat să plece.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More