Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Tâlhăriți în plină stradă la Sighetu Marmației

0 168

Trei tineri sunt bănuiți de tâlhărie. Doi dintre aceștia au ajuns în arest preventiv, iar unul dintre ei a fost internat la spitalul din Sighetu Marmației.

Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia sunt bănuiți de tâlhărie, transmit cei de la IPJ Maramureș. Conform informațiilor primite, activităţile polițiștilor din Sighetu Marmaţie cu privire la o faptă de tâlhărie comisă în cursul săptămânii trecute pe raza municipiului, au dus la identificarea celor trei tineri.

Doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, iar unul dintre ei a fost internat la spitalul din Sighetu Marmaţiei.

Oamenii legii au scos la iveală că joi, 24 octombrie, cei trei, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, au furat prin violenţă telefonul mobil al unui sighetean de 58 de ani, care se afla pe strada Ignişului din municipiu.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că în cursul aceleiaşi zile, cei trei au mai furat, tot prin intermediul violenței, un alt telefon mobil de la un alt sighetean de 57 de ani. Victima se afla în zona străzii Unirii.

Vineri, după ce au fost identificaţi, cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar instanţa a luat măsura arestării lor preventive. Telefoanele mobile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More