Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tâlharul prins ieri la Dej a fost arestat preventiv

0 1.017

Bărbatul de 50 de ani, din Cășeiu, reținut de polițiștii dejeni pentru tentativă de tâlhărie calificată, a fost arestat de magistraţi.

La data de 16 ianuarie a.c., magistraţii Judecătoriei Dej au emis pe numele bărbatului de 50 de ani, din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Este vorba despre Ioan Erdei, un bărbat de 50 de ani din Cășeiu, care fusese reţinut la data de 15 ianuarie a.c. de către  poliţişti, sub aspectul comiterii infracţiunii de tenativă la tâlhărie.

Conform cercetărilor efectuate, la data menționată, în jurul orei 20:00, cel în cauză ar fi încercat să-l deposedeze de geantă, prin violență, pe un bărbat de 49 de ani, din Dej.

Anterior incidentului, persoana vătămată și-ar fi scos bani de la un ATM, fiind urmărit de către agresor din acel loc până în casa scării imobilului în care locuiește, unde a avut loc agresiunea.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More