Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tammy își caută o familie iubitoare pentru toată viața. Este cadoul ideal de sărbători

0 62

El este Tammy, un cățel cuminte și drăgălaș din rasa Bichon Frise. Are trei anișori și este foarte jucăuș, dar a rămas cam orfan, astfel că își caută o familie iubitoare de sărbători.

Fosta lui familie a plecat în Germania și l-a lăsat în grija unor rude, la țară. Însă aici, nu a mai avut parte de condițiile cu care era obișnuit, nu mai dormea în cameră, la căldurică, fiind ținut afară, cu celelalte animale din curte. Văzând suferința cățelului din ultimele luni și condițiile grele în care era ținut, și știind că se apropie gerul și că Tammy nu poate supraviețui iernii afară în zăpadă, fosta lui familie din Germania a apelat la noi pentru a-l ajuta.

Astfel că azi am mers în localitatea Sânmartin de unde l-am luat pe Tammy la noi. A fost extrem de cuminte în mașină, iar imediat ce a intrat în casă a beneficiat de prima lui băiță adevărată din ultimele luni. Din păcate, noi nu-l putem păstra definitiv pe Tammy, însă vom depune toate eforturile pentru ca acesta să-și găsească familia care îl merită.

Tammy in masina

Tammy este Bichon Frise pur,  are carnet de sănătate, microcip și pașaport, are toate vaccinurile la zi și este foarte afectuos și jucăuș. Este cadoul perfect pentru cineva drag, mai ales acum de sărbători, promițând, în același timp, că va fi prieten pe viață pentru cel/cea care îl va adopta.

Noi îl donăm doar cu condiția să fie respectate câteva reguli, să aibă o casă iubitoare în zona Dej – Gherla și să fie ținut în apartament sau casă, nu în curte. De asemenea promitem să facem regulat controale pentru a vedea dacă sunt respectate aceste cerințe de către familia care îl va adopta.

Aceasta trebuie să fie una iubitoare de animale, care să-l poată ține în casă, la căldură, care să-i acorde îngrijirea și dragostea de care acest cățel are nevoie. Dacă credeți că vă încadrați în aceste condiții și doriți să vă faceți vouă sau cuiva drag un cadou deosebit de sărbători, dar să-l păstrați pe Tammy în grija voastră până la finalul zilelor lui, puteți să ne contactați, iar noi vi-l facem cadou.

tammy catelul

Îmi pare rău să vă dezamăgesc pe toți. Tammy și-a găsit deja familie. S-a mers pe principiul ”primul venit, primul servit”. Tammy a fost adoptat de Maria Papp și este deja în drum spre noua lui căsuță.

Aș fi vrut să vă pot dărui tuturor celor care ați sunat sau trimis mesaje câte un Tammy. Din păcate, doar unul am avut.

Dar să știți că mai sunt mii de căței care dorm pe străzi, în ger și în condiții groaznice. Și chiar dacă nu sunt Bichoni, pot fi oricând adoptați, oferind la fel de multă afecțiune și iubire.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More