Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tamponare în lanț la Coldău. Un copil transportat la spital

0 156

Circulația rutieră între Beclean și Dej a fost perturbată azi, pe drumul național 17, din cauza unui accident de circulație ce a avut loc pe raza localității bistrițene Coldău.

Accidentul s-a produs în jurul orei 14, în evenimentul rutier fiind implicate patru autovehicule.

Potrivit primelor date ale cercetării efectuate de polițiști la fața locului, accidentul a fost provocat de șoferul unui microbuz din Republica Moldova. Acesta nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autovehiculul care îl preceda, iar în momentul în care acesta a încetinit l-a lovit din spate cu putere.

Impactul a fost atât de tare încât autoturismul a fost proiectat în altul din fața sa și acesta, la rândul lui, în a patra mașină din față.

În urma accidentului, un copil care se afla în una dintre mașini a fost rănit ușor, acesta primind îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Din cauza accidentului, circulația rutieră între Beclean și Dej a fost afectată aproape o oră, până la finalizarea cercetărilor efectuate de polițiști.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More