Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr arestat pentru furtul a două autovehicule din Baia Mare și Cluj-Napoca

0 43

În urma unor percheziţii domiciliare efectuate pe raza oraşului Borşa, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr din oraş, bănuit că ar fi sustras două autovehicule de pe raza municipiilor Baia Mare şi Cluj Napoca. Autovehiculele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor iar tânărul a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea lui preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

 Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Borşa au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară pe raza oraşului Borşa. A fost vizat un tânăr de 27 de ani din Borşa, bănuit de comiterea mai multor furturi de autovehicule.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au găsit o motocicletă reclamată sustrasă în perioada 27 – 29 mai a.c. din garajul unui băimărean şi un autoturism reclamat sustras de pe raza municipiului Cluj Napoca.

Cele două vehicule găsite de poliţişti au fost indisponibilizate la sediul Poliţiei Oraşului Borşa în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii au dispus măsura reţinerii borşeanului pentru 24 de ore. La data de 12 septembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Baia Mare care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Maramureş.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More