Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr arestat pentru tentativă de tâlhărie

1 29

HOTi

În data de 8 ianuarie, ora 11.45, poliţiştii din Şimişna au fost sesizaţi de către o femeie din Hăşmaş, care le-a spus că unchiul său, C. Victor, 78 ani, a fost agresat de către persoane necunoscute, în propria locuinţă.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul inspectoratului care a efectuat cercetări, stabilind că în noaptea de 7/8 ianuarie, o persoană cu identitate necunoscută a intrat, prin efracţie, în locuința bărbatului şi l-a agresat, încercând să fure o sumă de bani. Agresorul a părăsit apoi locuinţa, fără a sustrage banii.

Poliţiştii l–au idenificat pe supectul de comiterea tentativei de tâlhărie, S. Dănuţ, 18 ani, din Lieşti, judeţul Galaţi, care locuieşte fără forme legale, împreună cu alţi membri ai familiei, pe raza localităţii Hăşmaş. Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Jibou, cu propunere de arestare preventivă, instanţa emiţând pe numele acestuia un  mandat pentru 29 zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More