Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr, bănuit de comiterea unui furt, identificat de poliție

0 292

În cadrul cercetărilor în 3 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii au identificat un tânăr, de 17 ani, bănuit de comiterea faptelor de furt.

 

La data de 2 noiembrie a.c., în cadrul cercetărilor în 3 dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, dosare înregistrate inițial cu autor necunoscut, polițiștii Postului de Poliție Rodna au identificat un tânăr, de 17 ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptelor de furt.

La data de 01 noiembrie a.c., poliția a fost sesizată prin plângere, cu privire la comiterea a două fapte de furt, pe raza comunei Rodna.

Astfel, tânărul este cercetat pentru faptul că în perioada iunie – octombrie 2017 ar fi sustras o bicicletă din curtea unei locuințe de pe raza comunei Rodna, în valoare de 1000 lei, iar în noaptea de 31 octombrie/01 noiembrie a.c. ar fi sustras din anexa unei locuințe, tot de pe raza comunei Rodna, un utilaj electric în valoare de 4000 lei.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat că în noaptea de 03/04 iunie a.c., tânărul ar fi sustras un moped de pe raza localității Rodna, în valoare de 1200 euro.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat aproape în totalitate.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More