Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr, de 16 ani, reținut pentru tâlhărie

0 204

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea unei tâlhării. Ulterior, cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un tânăr, de 16 ani, din Cluj-Napoca a fost identificat și reținut, la data de 19 noiembrie din Cluj-Napoca. Acesta este bănuit de comiterea unei tâlhării.

Conform cercetărilor efectuate, la data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 18:20, cel în cauză, în timp ce se afla pe strada Fabricii, din Cluj-Napoca, i-ar fi smuls geanta unei femei, de 60 de ani, din Cluj-Napoca. Femeia a suferit leziuni pentru că s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în momentul atacului.

Polițiștii care s-au deplasat la locul evenimentului au efectuat verificări în zonă și au găsit geanta femeii, care conținea toate bunurile descrise de persoana vătămată, mai puțin suma de 15 lei.

Ulterior măsurii reținerii pentru 24 de ore, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More