Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr de 18 ani, bănuit de tâlhărie și furt, identificat de polițiști

0 316

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţişti au dus la clarificarea unor infracţiuni de tâlhărie şi furt.

Poliţiştii maramureşeni au dus la clarificarea unor infracţiuni de tâlhărie şi furt, comise pe raza municipiului Baia Mare. Bănuit de comiterea acestor fapte este un băimărean care se află acum în stare de arest pentru comiterea unei tâlhării.

 

          În urma extinderii cercetărilor privind tâlhăria comisă la data de  26 octombrie pe strada I. L. Caragiale din municipiul Baia Mare, caz în care un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea faptei, a fost reţinut şi arestat preventiv, poliţiştii Biroului de Investigaţii din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au constatat că același tânăr este bănuit de comiterea a încă trei infracţiuni.

Verificările poliţiştilor au relevat că la data de 04 octombrie, cel în cauză i-a sustras unui băimărean de 84 de ani, care se afla pe strada Florilor din municipiu, o borsetă ce conţinea acte personale, carduri, bani şi un telefon mobil. De asemenea, la data de 18 octombrie, acelaşi tânăr i-a sustras unei femei de 72 de ani, care se afla pe strada Victoriei, poşeta pe care o ţinea în mână. Valoarea prejudiciului este de 350 de lei.

Nu în ultimul rând, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti s-a constatat că la data de 19 octombrie tânărul ar fi deposedat-o prin violenţă pe o băimăreancă de 71 de ani de un portofel în care erau 80 de lei.

 

Cel în cauză, faţă de care a fost luată măsura arestului preventiv, este cercetat în continuare de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More