Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr, de 20 de ani, dat dispărut în Mănăstirea

0 682

Forțele de poliție au pornit în căutarea unui tânăr, de 20 de ani, care a fost dat dispărut în localitatea Mănăstirea. Oricine poate da informații despre acesta este rugat să sune la numărul unic de urgență, 112.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 30 mai a.c., în jurul orei 10:00, JOLLINGS FREDERIK PAUL EMIL, de 20 de ani, a plecat voluntar de la locuința de domiciliu din localitatea Mănostirea, comuna MIca, județul Cluj, într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit.

Poliţiştii, împreună cu voluntari, au format echipe de căutare şi derulează activităţi pentru depistarea acestuia. Tânărul are 1,70 m, 60 kg, ochi căprui, păr blond cu șuvițe albastre, constituția fizică astenică, barbă tunsă scurt. La momentul plecării purta un maiou gri, pantaloni roşii şi şlapi gri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

ACTUALIZARE: Tânărul dat dispărut a fost găsit pe raza municipiului Dej, în jurul orei 18:00.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More