Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr de 20 de ani decedat în urma unui accident de scuter

0 1.949

Un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident de scuter.

Un accident rutier s-a petrecut pe raza localității Dumitrița, județul Bistrița-Năsăud. Conform ultimelor informații un tânăr în vârstă de 20 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident de scuter.

Echipele de intervenție ajunse la fața locului au găsit victima în stop cardio respirator și au aplicat manevrele de resuscitare. Din nefericire corpul tânărului nu a răspuns manevrelor și astfel a fost declarat decesul victimei.

Acesta a căzut cu motocicleta într-o râpă de 7 de metri  şi a fost găsit după aproape o oră de fratele său. Potrivit polițiștilor, dacă purta cască de protecție, acesta ar fi putut supraviețui.

Băiatul avea doar 20 de ani şi abia se căsătorise. Îngrijorat că nu mai ajunge acasă, fratele mai mic al tânărului a plecat în căutarea sa. În cele din urmă, l-a găsit căzut lângă motocicletă.

Tânărul de 20 de ani muncea la o fabrică de sticlă și se căsătorise în urmă cu nici două luni. Făcea parte dintr-o familie de penticostali, fiind fiul conducătorului de biserică.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More