Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr de 21 de ani, bănuit de furt și tentativă de furt

0 113

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii au dus ieri, 23 noiembrie, la soluţionarea unui furt şi a două tentative de furt. Bănuit de comiterea faptelor este un tânăr de 21 de ani.

Poliţiştii din Vişeu de Sus au soluționat ieri, 23 noiembrie, dosare înscrise sub infracțiunea de furt şi două tentative de furt comise pe raza oraşului. Bănuit de comiterea faptelor este un tânăr de 21 de ani, din oraş.

Investigaţiile efectuate au adus la suprafață că cel în cauză a pătruns în noaptea de 02/03 septembrie a.c. într-un imobil de pe strada Mihai Eminescu din oraş, de unde a sustras 700 de lei şi 300 de euro.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că în noaptea de 18/19 noiembrie a.c. tânărul a  mai încercat să pătrundă în acelaşi imobil de pe strada Mihai Eminescu, însă de această dată fără succes, dar şi într-un alt imobil de pe strada Vânătorilor, de unde nu a reușit să sustragă nici un obiect de valoare.

Pe numele lui poliţiştii au întocmit dosar penal şi se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi tragerea lui la răspundere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More