Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr de 21 de ani condamnat pentru ucidere din culpă. Alți doi bărbați condamnați în aceeași zi

0 490

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii împotriva unui tânăr. Acesta a fost condamnat la 2 ani și 10 luni închisoare pentru ucidere din culpă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, la data de 22 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Năsăud, împotriva unui tânăr, de 21 ani, din Rebrișoara. Tânărul a fost condamnat la 2 ani și 10 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare alte două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Bistrița, respectiv Judecătoria Beclean, împotriva unui bărbat, de 53 ani, din Budacu se Sus și a unui bărbat, de 29 ani, din Chiuza

Bărbatul de 53 ani a fost condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt de arbori, iar cel de 29 ani a fost condamnat la 1 an și 10 luni pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Cei trei au fost încarcerați în Penitenciarul Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More