Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr de 21 de ani condamnat pentru ucidere din culpă. Alți doi bărbați condamnați în aceeași zi

0 468

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii împotriva unui tânăr. Acesta a fost condamnat la 2 ani și 10 luni închisoare pentru ucidere din culpă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, la data de 22 noiembrie a.c., un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Năsăud, împotriva unui tânăr, de 21 ani, din Rebrișoara. Tânărul a fost condamnat la 2 ani și 10 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

În aceeași zi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare alte două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Bistrița, respectiv Judecătoria Beclean, împotriva unui bărbat, de 53 ani, din Budacu se Sus și a unui bărbat, de 29 ani, din Chiuza

Bărbatul de 53 ani a fost condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt de arbori, iar cel de 29 ani a fost condamnat la 1 an și 10 luni pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Cei trei au fost încarcerați în Penitenciarul Bistrița.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.