Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Tânăr dejean împușcat în garajul casei sale! „Un om fără Dumnezeu mi-a luat lumina vieții”, mesajul sfâșietor al tatălui – FOTO/VIDEO

0 4.503

Un tânăr de 19 ani, originar din Dej, a fost găsit împușcat în garajul locuinței sale din Dayton, Ohio. Tatăl face apel la camarazii săi americani de pe frontul din Irak și Afganistan sa-l ajute pentru identificarea criminalului.

Sorin Farcaș, un tânăr de 19 ani, stabilit alături de mama sa și de tatăl vitreg în S.U.A., statul Ohio, Dayton, a fost găsit împușcat în garajul familiei pe data de 28 mai. Tânărul s-a născut în 14 octombrie 1998, la Dej.

Acesta s-a mutat în S.U.A. alături de mama sa, Cătălina Crina Coe, după divorțul părinților. Tătăl său Sorin H. Farcaș este originar din Bistrița. Din informațiile oferite atât de poliția cât și de presa americană, tânărul a fost împușcat în urma unei altercații, iar decesul său a fost declart după 10 minute de la sosirea forțelor de ordine.

Sergentul Brad Reaman a declarat că un martor și victima se aflau în garaj în momentul în care un alt bărbat s-a apropiat de aceștia. La scurt timp ar fi avut loc o altercație, iar ca urmare tânărul ar fi fost împușcat o dată. De asemenea, se pare că un bărbat ce purta un pulover roșu ar fi părăsit scena crimei cu ajutorul unei mașini.

Forțele de ordine americane cer informații despre identitatea bărbatului oricui poate fi de ajutor. În același mod, tatăl natural al victimei, Sorin H. Farcaș a publicat un mesaj sfâșietor pe contul său de facebook, în care cere ajutorul camarazilor săi americani alături de care a luptat pe fronturile din Irak și Afganistan.

sorin catalin h farcas„Un om fără Dumnezeu mi-a luat lumina vieții … și m-a dus în bezna întunericului, mi-a împușcat copilul. De aceea va rog pe aceasta cale … toți prieteni mei US Amy, RO Army sau oricine care aveți contacte in Ohio scrieți-mi în privat. Am nevoie de informații,criminalul este în libertate. Trebuie informații pentru politie. Vă multumesc … sunt în Ohio pentru 7 zile …” a scris tatăl îndurerat pe pagina sa de Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More