Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Aluniș cercetat pentru furt de lemne

0 52

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj efectuează cercetări faţă de un bărbat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de material lemnos şi furt de material lemnos.

În ziua de 24.02.2016, ora 10:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Aluniş au fost sesizaţi prin plângere despre faptul că în data de 13.02.2016, în intervalul orar 12:00-14:00, un bărbat, de 26 de ani, din comuna Aluniş, jud. Cluj, a tăiat fără drept de pe picior şi a furat, de pe terenul proprietatea persoanei vătămate, situat în extravilanul satului Vale, un număr de 11 arbori de esenţă stejar care nu purtau marcă silvică, prejudiciul cauzat fiind de 1.598,09 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere ilegală de material lemnos şi furt de material lemnos, fapte prevăzute şi pedepsite de Legea nr. 46/2008 (Codul silvic). Prejudiciul nu a fost nerecuperat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More