Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Bistrița reţinut pentru 24 de ore pentru furt calificat

0 25

La data de 25 mai, în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii bistriţeni au identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din cartier Unirea, bănuit că în perioada 23/24 mai 2016 ar fi comis un număr de două fapte penale, respectiv; o tentativă la furt calificat şi furt calificat.

În fapt, acesta ar fi pătruns în curtea unui imobil situat în municipiul Bistriţa, după care pe un geam de la subsol a intrat în locuinţă, de unde a sustras bonuri valorice şi o suma de bani, cauzând un prejudiciu în valoare totală de 990 lei.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia, fiind bănuit de comiterea altor cinci infracţiuni de furt calificat din locuinţe.
***
Pentru a nu risca să deveniţi victima hoţilor, poliţiştii vă recomandă:
• asiguraţi-vă că la subsolul imobilului nu pot pătrunde hoţi, întrucât bunurile depozitate (alimente, băuturi, unelte etc.) reprezintă o tentaţie pentru aceştia;
• montaţi gratii la gurile de aerisire şi la ferestrele de la subsol;
• asiguraţi intrarea în subsolul clădirilor şi uşile boxelor cu încuietori rezistente!
• apelaţi la firme specializate în paza imobilelor şi montarea sistemelor de supraveghere video.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More