Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Cășeiu, prins cu 40 de saci de mere, furate dintr-o livadă din Ciceu-Mihăiești

0 37

Polițiștii bistrițeni au desfășurat în ultima perioadă o campanie de prevenire a furturilor de sezon. În cadrul acesteia, marți, pe raza localității Ciceu-Mihăiești, a fost depistat un tânăr din Cășeiu, care transporta mere furate dintr-o livadă.

Tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, a fost prins în timp ce transporta pe DN 17, pe raza localităţii Ciceu-Mihăieşti, cu o autoutilitară, 40 de saci cu mere, în cantitate de 1.146 de kg, fără a deţine documente de provenienţă.

”În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că merele ar fi fost sustrase dintr-o livadă situată în localitatea Ciceu-Mihăieşti, motiv pentru care tânărul este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, se mai precizează în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

În perioada 01 septembrie-15 noiembrie poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud desfăşoară o campanie preventivă, de informare a cetăţenilor cu privire la măsurile de autoprotejare necesare pentru a nu deveni victimele hoţilor de produse agricole de pe câmp. Campania de prevenire-informare are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor de sezon şi se înscrie într-o prioritate judeţeană, abordând un gen de infracţionalitate specifică acestei perioade.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.