Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Cășeiu, prins cu 40 de saci de mere, furate dintr-o livadă din Ciceu-Mihăiești

0 61

Polițiștii bistrițeni au desfășurat în ultima perioadă o campanie de prevenire a furturilor de sezon. În cadrul acesteia, marți, pe raza localității Ciceu-Mihăiești, a fost depistat un tânăr din Cășeiu, care transporta mere furate dintr-o livadă.

Tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, a fost prins în timp ce transporta pe DN 17, pe raza localităţii Ciceu-Mihăieşti, cu o autoutilitară, 40 de saci cu mere, în cantitate de 1.146 de kg, fără a deţine documente de provenienţă.

”În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că merele ar fi fost sustrase dintr-o livadă situată în localitatea Ciceu-Mihăieşti, motiv pentru care tânărul este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt”, se mai precizează în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

În perioada 01 septembrie-15 noiembrie poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud desfăşoară o campanie preventivă, de informare a cetăţenilor cu privire la măsurile de autoprotejare necesare pentru a nu deveni victimele hoţilor de produse agricole de pe câmp. Campania de prevenire-informare are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor de sezon şi se înscrie într-o prioritate judeţeană, abordând un gen de infracţionalitate specifică acestei perioade.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More