Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Cavnic, condamnat pentru tentativă de omor. A ajuns în spatele gratiilor

0 134

Poliţiştii din Cavnic au desfăşurat marți activităţi pentru depistarea şi identificarea persoanelor pe numele cărora instanţa a emis mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Astfel, în jurul orei 14.30, poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani din Cavnic, pe numele căruia Judecătoria Baia Mare a emis mandat de executare a pedepsei închisorii. Tânărul a fost condamnat la executarea a trei ani şi şase luni detenţie pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

Cel în cauză a fost depus în Penitenciarul Baia Mare, unde îşi va executa pedeapsa, se precizează în comunicatul IPJ Maramureș.

În cursul anului trecut, în cadrul activităţilor de urmărire care au vizat prinderea şi încarcerarea persoanelor faţă de care instanţele de judecată au dispus condamnarea la pedepse privative de libertate, depistarea şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a persoanelor faţă de care instanţele au dispus arestarea preventivă, precum şi identificarea şi prinderea celor faţă de care instanţele străine au emis mandate europene de arestare, poliţiştii de investigaţii criminale au pus în executare 155 mandate, din care 129 de executare a pedepsei închisorii, 11 de arestare preventivă şi 15 sentinţe penale. În acelaşi interval au fost executate 20 mandate europene de arestare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More