Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Dej, condamnat pentru proxenetism, încarcerat la Gherla

0 38

someseanul-duba penitenciar gherla

În urma acțiunilor desfășurate de polițiști pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, în ultima săptămână, au fost identificate 173 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.

Polițiștii din întreaga țară au depistat, în perioada 8 — 14 mai a.c., 118 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 80 de copii. Aceștia au fost încredințați familiilor sau internați în centre pentru minori și nu au fost victime ale vreunei infracțiuni.

De asemenea, au fost depistate 55 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea 42 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea,5 aveau mandate de arestare preventivă, o persoană avea emis pe numele său mandat european de arestare, iar pe numele a 7 persoane erau emise sentințe penale de internare în unități spitalicești.

Printre cei depistați de către polițiști în ultima săptămână se află și un tânăr din Dej, condamnat pentru proxenetism.

”Un bărbat de 26 de ani, din municipiul Dej, județul Cluj, care se sustrăgea executării unei pedepse de 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism, a fost depistat, la data de 14 mai a.c., de polițiștii din Cluj. Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Gherla”, se precizează într-un comunicat al Poliției Române.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More