Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV: Tânăr din Dej, decedat într-un accident rutier în Anglia

0 90

Un tânăr în vârstă de doar 22 de ani din Dej s-a stins din viață în această dimineață, în urma unui teribil accident de circulație care a avut loc în Anglia.

Născut la 1 mai 1993, Dan S. a absolvit Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”. Tânărul din Dej a pierit în această dimineață în urma unui accident rutier.

Potrivit presei engleze, accidentul a avut loc în această dimineață în Passfield, la intersecția drumurilor Hollywater Road cu Lynchborough Road, lângă localitatea Bordon, unde locuia tânărul din Dej. Acesta era pasager în mașina condusă de un tânăr de 29 de ani Polonia.

Potrivit presei locale, cei doi se aflau într-un autoturism 4×4. Conducătorul auto, care circula cu mare viteză, a pierdut autoturismul de sub control, iar acesta s-a izbit violent de un copac.

În timp ce polonezul a scăpat cu viață, fiind transportat la spital cu răni care nu-i pun în pericol sănătatea, Dan S. a fost declarat decedat la locul accidentului.

Poliția locală nu a elucidat încă circumstanțele producerii accidentului și solicită sprijinul cetățenilor în identificarea unui posibil martor,c are ar fi condus o mașină neagră prin zona respectivă, din direcție opusă, chiar la momentul producerii accidentului.

Prietenii acestuia din Dej și foștii colegi de clasă sunt absolut șocați de această veste, toată lumea postând mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare despre dispariția prematură a tânărului din Dej.

Familia acestuia este dărâmată de durere și depune toate eforturile pentru a repatria trupul neînsuflețit al tânărului, pentru a fi înmormântat la Dej.

Dan Szakacs Dej Anglia

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More