Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Dej, prins de polițiști cu 30.000 de țigări de contrabandă

0 29

someseanul-tigari contrabanda deltaplan

În urma unei acțiuni de prevenire și combatere a contrabandei cu țigări, polițiștii clujeni au ridicat în vederea confiscării aproximativ 30.000 de ţigarete.

La data de 29 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pentru a preveni şi depista contrabanda cu ţăgări.

În acest context, în baza informaţiilor obţinute de către poliţişti, a fost depistat, în trafic, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Dej, care transporta cu un autoturism circa 30.000 de ţigarete.

Conducătorul auto, în momentul controlului, nu a putut să prezinte documente legale care să ateste proveninenţa mărfii transportate. Totodată, s-a stabilit faptul că ţigaretele nu erau marcate conform prevederilor legale în vigoare, fiind destinate comercializării ilegale.

La acţiune au participat poliţişti rutieri, de ordine publică, de investigaţii criminale şi de investigare a fraudelor.

În cauză, cele aproximativ 30.000 de ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, iar cu privire la autoturismul cu care acestea au fost transportate s-au luat măsuri asiguratorii.

 

Foto: Arhivă

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More