Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Gherla, găsit spânzurat în foișorul unității militare la care era angajat

0 126

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Gherla, angajat la unitatea militară din Someșeni, județul Cluj, a fost găsit spânzurat în această dimineață. Colegii bărbatului au făcut macabra descoperire.

Echipe de polițiști, criminaliști și procurori s-au deplasat în această dimineață la Unitatea Militară din Someșeni pentru a demara ancheta în acest caz, care va releva circumstanțele în care s-a produs decesul și ce l-a îndemnat pe bărbat să-și pună capăt zilelor.

Cadavrul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală cluj-Napoca, pentru stabilirea cauzei decesului.

„Caporalul Vasile Adrian J., în vârstă de 34 de ani, de la o unitate militară din Someşeni s-a spânzurat, marţi, şi a fost găsit în foişorul unităţii. Am declanşat o anchetă în acest caz, s-au făcut cercetări la faţa locului”, a precizat Şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, Viorel Siserman. El a mai spus că din primele informaţii reiese că gestul ar fi avut a bază motive personale.

Potrivit paginii de Facebook a caporalului, acesta era logodit cu o tânără din Gherla. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest fatal, care a provocat o mai mare durere în familia acestuia, mai ales că în urmă cu doi ani și fratele acestuia a murit.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More