Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Gherla reținut pentru 24 de ore de polițiști, după ce a furat o poșetă

0 54

La data de 11 ianuarie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat şi reţinut pentru 24 ore, un tânăr cercetat pentru sărvărşirea infracţiunii de „tâlharie calificată”.

În fapt, la data de 11 ianuarie, în jurul orei 19:50, o femeie de 37 ani din comuna Baciu, judeţul Cluj a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, în timp ce se afla pe str. Crişan din municipiul Cluj-Napoca, ar fi fost agresată de un tânăr care i-a sustras poşeta şi a fugit spre Piaţa Mihai Viteazu.

Poliţiştii au intervenit imediat, iar tânărul le-a fost predat de doi cetăţeni care având descrierea furnizată de victimă l-au urmărit şi l-au prins în Piaţa Mihai Viteazu. Cetăţenii au relatat poliţiştilor că înainte de a-l imobiliza, tânărul ar fi încercat să riposteze cu o şurubelniţă, fără a le produce leziuni.

Tânărul de 23 ani din municipiul Gherla, judeţul Cluj a fost identificat de poliţişti, iar urma probatoriului administrat s-a propus continuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de „tâlharie calificată”, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore.

Acesta urmează să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană mulţumeşte persoanelor care au sprijinit intervenţia poliţiei şi l-au prins pe tânăr, pentru spiritul civic de care au dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte.

Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde” timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur.

A nu fi nepăsător la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi a sesiza poliţia atunci când ceva sau cineva ţi se pare suspect, nu îi ajută numai pe ceilalţi, ci şi pe tine!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More