Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Maramureș, mort în Italia după ce s-a prăbușit de pe un viaduct

0 80

viaduct italia

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din localitatea maramureșeană Groșii Țibleșului a murit marți, în Italia, după un tragic accident în care a căzut în gol de pe un viaduct.

Adrian Miholca (foto jos) era angajat al unei firme de construcții din provincia Brescia și lucra în momentul producerii tragediei pe un buldozer la construcția viaductului de pe autostrada Salerno -Laino Borgo – Mormanno, din provincia Cosenza.

Potrivit unui comunicat al societății naționale de autostrăzi din Italia, accidentul s-a produs la a cincea traveea a Viaductului Italia, într-o porțiune unde se executau lucrări de demolare.

Nu se știe din ce motive, la un moment dat, buldozerul la bordul căruia se afla Adrian Miholca s-a prăbușit în gol, odată cu românul, de la o înălțime de aproximativ 80 de metri. Tânărul din Maramureș a murit pe loc.

adrian miholca

Poliția italiană a deschis o anchetă în acest caz, iar autoritățile au transmis condoleanțe familiei românului.

Acest caz este cercetat și de către Ministerul Muncii din Italia, având în vedere faptul că Adrian era la muncă în momentul producerii tragediei, ceea ce înseamnă că a fost un accident de muncă.

“Moartea unui muncitor la muncă este întotdeauna un fapt foarte grav, moartea unui lucrător pe un şantier pentru o operă publică este un fapt extrem de grav. Suntem profund îndureraţi de această ştire şi transmiţând condoleanţe familiei, aşteptăm rezultatele anchetei cu privire la dinamica accidentului, un fapt nedemn pentru o ţară civilizată”, a spus despre acest incident subsecretarul de la Preşedinţia Consiliului de Miniştri, Graziano Delrio.

FOTO: Vocea Transilvaniei

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More