Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Satu Mare reținut de polițiștii, pentru comiterea a mai multor furturi

0 74

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj -Napoca au reuşit probarea activităţii infracţionale a unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, din judeţul Satu Mare.

Acesta a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore. Conform probatoriului administrat, în perioada februarie 2016 – iunie 2017, cel în cauză ar fi comis 6 infracţiuni de furt pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 11 februarie 2016, tânărul ar fi sustras mai multe pachete de cafea dintr-un complex comercial, din cartierul Gheorgheni, în valoare de circa 100 de lei, prejudiciul fiind recuperat ulterior.

De asemenea, la data de 14 februarie 2016, acesta ar fi sustras mai multe produse dintr-un hypermarket, din cartierul Mărăşti, cauzând un prejudiciu de circa 300 de lei, prejudiciul fiind recuperat.

La data de 17/18 iulie 2016, tânărul ar fi pătruns prin efracţie într-o anexă situată la subsolul unui imobil de pe strada Ţebei, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras o drujbă şi alte unelte electrice, cauzând un prejudiciu de circa 1.500 de lei.
În lunile martie şi aprilie 2017, cel în cauză ar fi pătruns în subsolul unor imobile situate pe străzile Dâmboviţei şi Bucureşti, din Cluj-Napoca, sustrăgând mulinete, boxe audio, o drujbă, rotopercutor, etc., cauzând un prejudiciu total de peste 3.000 de lei.

În noaptea de 31 mai/1 iunie 2017, tânărul ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, într-o locuinţă de pe strada Bogdan Vodă, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (bani, parfumuri, ceasuri, etc.), în valoare de circa 6.000 de lei.
Pentru documentarea cauzei, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au beneficiat de sprijinul Serviciului Criminalistic şi al Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More