Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr din Viișoara, reținut pentru 24 de ore, pentru furt calificat

0 43

La data de 3 martie, în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii bistriţeni au identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Viişoara, bănuit de săvârşirea a două fapte de furt calificat. În fapt, în octombrie 2015, respectiv martie 2016, acesta ar fi sustras accesorii pentru pescuit, unelte electrice şi alte bunuri, din incinta a două imobile, situate în Viişoara.

Totodată, în sarcina acestuia au fost reţinute şi două infracţiuni de furt calificat şi una de furt, comise în perioada mai-decembrie 2015. Astfel, tânărul este bănuit că ar fi sustras dintr-o geantă, aflată în vestiarul unui magazin din municipiul Bistriţa, un portmoneu în care se aflau acte de identitate, carduri şi o sumă de bani şi că ar fi sustras un motofierăstrău din magazia unui imobil situat în Viişoara. De asemenea, în decembrie 2015, acesta ar fi sustras o borsetă, lăsată nesupravegheată într-un magazin din Bistriţa, în care se aflau acte, înscrisuri şi sume de bani în lei şi valută.

Faţă de tânărul bănuit de comiterea furturilor a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia şi pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat, în valoare de 15.820 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More