Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr găsit mort cu o pungă pe cap (ACTUALIZARE)

0 55

criminalistiI

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din localitatea bistriţeană Beclean a fost găsit în această seară, fără suflare, lângă un pârâu.

Macabra descoperire a fost făcută de un cioban. Acesta a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Se pare că tânărul avea o pungă trasă pe cap. „Mi-am trimis fiul să-l caute. L-a găsit culcat, cu capul învelit într-o pungă şi părea că s-a înecat cu vomă. Au mai fost dăţi când îşi băga capul în pungi, aşa spre amuzamentul tuturor, însă iată că aşa i-a fost sfârşitul…”, a povestit ciobanul pentru mesagerul.ro.

La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viaţa tânărului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.

„La data de 27 martie, poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că în comuna Rebra o persoană a fost găsită decedată pe un deal. La faţa locului poliţiştii au găsit cadavrul numitului L.C., în vârstă de 22 de ani, din oraşul Beclean, cunoscut cu probleme psihice, într-o groapă formată prin ruperea solului, cu capul într-o pungă din material plastic.

Cadavrul a fost transportat la Secţia Prosectură din cadrul Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată într-un comunicat al IPJ B-N.

ACTUALIZARE: Concluziile preliminare ale necropsiei efectuate asupra cadavrul tânărului în vârstă de 22 de ani, găsit decedat pe un deal din comuna Rebra, au stabilit faptul că moartea s-a datorat unei asfixii mecanice, consecutivă unui aspirat de regurcitat gastric.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More