Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Tânăr reținut pentru 24 de ore, după ce a furat un autoturism

0 77

La data de 29 iunie a.c., poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Conform investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 7 Poliţie, în noaptea de 07/08.05.2017, cel în cauză a pătruns într-un autoturism parcat pe strada Blajului, profitând de faptul că portierele erau închise, dar neasigurate cu cheia. În continuare, observând cheile în contact, acesta a pornit motorul şi a condus autoturismul, neavând permis de conducere, fiind depistat de către poliţişti lângă Staţia CFR Cluj-Napoca Est.

În noaptea de 18/19.05.2017, tânărul a intrat, prin efracţie, într-un autoturism parcat pe strada Jiului şi a forţat contactul cu intenţia de a porni motorul, activitatea acestuia fiind întreruptă de un martor. Autoturismul a fost mutat din poziţia iniţială circa 4-5 metri, prin acţionarea ambreiajului, autovehiculul fiind parcat pe un drum în pantă.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More